Tartışma:LXDE

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Yazılım (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu makale Wiki standartlarına uymaktadır. Uymayan bir kısmı olduğunu düşünüyorsanız lütfen neresi olduğunu buraya yazınız. Bu imzasız yazı 88.242.235.147 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • merhaba. öncelikle tartışma sayfalarına yazdıklarınıza imza atmanız yerinde olacaktır. maddeye gelince, öncelikle tepedeki kutu bir madde için uygunsuz. sağ taraftaki bilgi kutusu için hazır şablon var, onunla değiştirilmeli. en alttaki kutu benzeri bir şablon yine mevcut. ayrıca madde kategorisiz. madde dili düzenlebilir, linkler de öyle. bakın, beni yanlış anlamanızı istemem. eğer gerçekten işe yaramaz bir şeyler girmiş olsaydınız size hoşgeldin mesajı göndermek yerine maddeyi uygun şablonla işaretlerdim. ip'lere hoşgeldin mesajı göndermek pek yapılan bir uygulama değil. tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar. -- fcn (m) 01:55, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba. Hoş bulduk. Dedikleriniz anladım ve belgedeki şablonları düzenledim, içeriği temizledim ve belgeyi Wiki Pedia standartlarına uygun hale getirdim. Eğer hala sorun varsa buraya yazabilirsiniz. Teşekkürler. --88.242.235.147 02:28, 26 Ağustos 2009 (UTC)

nezaketinizin için çok teşekkür ederim. madde de çok güzel olmuş, elinize sağlık. openbox kullandığım günleri hatırladım da, gerçekten çok hoşuma giderdi, şimdi gnome'a takıldım kaldım. ah, bir de o zamanlar debian kullanırdım, gerçekten linux kullandığımı hissederdim. şimdilerde ubuntu'ya kaldım, hiçbir şey hissettirmiyor insana :) tekrar teşekkürler, anlayışınız için. ve elinize sağlık. iyi çalışmalar. -- fcn (m) 02:32, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Ben teşekkür ederim. Ubuntu'da güzeldir, Ubuntu Türkiye ailesine sizde katılın belki yeniden bir şeyler hissetmeye başlarsınız. :) --88.242.235.147 02:35, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Türkçe tercüme çalışmalarına katılan arkadaşlar tercüme işlerini Launch Pad LXDE sayfası üzerinden yaparsa daha iyi olur. Launch Pad altında yapılan tercümeler hemen Ubuntu deposuna giriyor. Ayrıca burada yapılan çalışmalar ana depoya da giriyor.

LXDE Türkiye --Lxdetr 21:39, 31 Ağustos 2009 (UTC)