Tartışma:Kurumsal iktisat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kusura bakmayın düzenleme yapmayı henüz araştıramadım.Güzel bir düzenlemeyle seçkin maddelerden biri olabilir.Ayrıca ödevim tamamlandıkça Ordo-Liberalizm,Alman Tarihçi okul,Avusturya Okulu gibi konunun felsefi temelleri ile ilgili akımlarda eklenecetir.Yoksa bunlar ayrı maddeler olarak düzenlense daha faydalı mı olur?İktisat ile ilgilenen arkadaşlar sayfa ile ilgilenirse sevinirim.İyi çalışmalar.

Kurumsal İktisat[kaynağı değiştir]

Uzun bir araştırma ve uğraş sonucu oluşturulmuş olan ödevim neden kaldırıldı?Benim yaşadığım zorlukları başka arkadaşlar yaşamasın diye o makale buraya eklendi.Neden silindi?

Eski sürümden eklemeler yapılmalı[kaynağı değiştir]

Sayfanın önceki versiyonlarında eklediğim yazı bir ödevdir.Ama bir lise ödevi değildir.Bir master çalışması ve literatür taramasıdır.Verilen bilgilerin mutlaka kaynağı belirtilmiştir. Bir lise öğrencisi arkadaş tarafından yazının ödev olduğu gerekçesiyle silindiğini gördüm.Lütfen zamanı olan İktisatçı arkadaşlar konu ile ilgilensin ve bu çalışmadan daha fazla insan faydalanabilsin.Zamanım olamdığı için ilgilenemiyorum.