Tartışma:Kurt adam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mitoloji (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mitoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mitoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfayı tamamen bitirdikten sonra Bütün bağlantılar ve alıntı yapılan yerlerle birlikte buraya aktaracağım--nosferatü 12:40, 23 Mart 2006 (UTC)

"Eski Yunanlılar ve Karadeniz'in kuzey kıyılarına yerleşmiş Scythia soyu" yazılmış. Scythia denilen "soy"un Türkçe adı İskit'tir, Türkçe wiki'de böyle yer almalıdır. Ayrıca İskitler Yunan değildir. İç Asyalı veya İranlıdırlar.

Kurt adamlar[kaynağı değiştir]

Mavi ayı atlattık peki ya kurt adamlar gerçekmi sizcede bu kadar şey sadece cahillik ve kuruntu mu şübelendiğiniz şeyler varmı varsa ekleyin benim var size butun kurt adamlarin yakıldığı fikri mantıkli geliyor mu? bana gelmiyor. Argent.dixie (mesaj) 15.52, 6 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]