Tartışma:Kumsal (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerikan sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Filmde genç Amerikalı otostopçu Richard (Leonardo DiCaprio), Avrupalı bir grup hippi arkadaşıyla birlikte Asyayı turlarken Bangkok'da tuhaf bir şekilde eline geçen bir haritadan kimsenin bilmediği, bakir bir tropik adanın varlığını keşfeder. Cenneti bulduklarını düşünerek burada kendilerine ait ütopik bir dünya kurmaya çalışırlarken beklenmedik sorunlarla karşılaşırlar. Filmin tanıtım sloganında denildiği gibi; "Cennetin de bir bedeli var" dır."

Burası yanlış. Düzelteyim isterseniz. Filmin orjinalinide dublajınıda izledim. Richard isimli ABD'li bir genç Tayland'a tek başına gider (arkadaş grubu felan yok, filmin başında tek başına uçaktan iniyor), sonra kaldığı ucuz bir otelde Ethienne ve Françoise isimli Fransız bir çiftle tanışır. Dufy adında birisi Richard'a gizli bir adanın haritasını verir ve Richard'da bu fransız çifte birlikte adaya gitmeyi teklif eder. Sonunda giderler ve orada Esrar çiftçiliği yapan bir grup silahlının yanı sıra kimsenin bilmediği ve sınırlı sayıda üyesi olan bir Komün bulurlar. Film tipik bir komünizm konusu işliyor anladığım kadarıyla.88.231.225.208 14:48, 22 Eylül 2013 (UTC)

Ben de bir müddet önce izledim, dedikleriniz doğru. Konusunu hatırladığım kadarıyla düzenlemeye çalıştım.--RapsarEfendim? 14:58, 22 Eylül 2013 (UTC)