Tartışma:Komünist parti

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyalizm (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyalizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyalizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bazı küçük hataları düzeltmeye çalıştım ama özensiz yazılmış ve pek ansiklopedik değil. TKP'yle ilgili bilgiler bu madde altında daha sınırlı olarak verilmeliydi bence... --Sapiens 08:58, 15 Nisan 2006 (UTC)

Liberal parti diye bir madde yoksa veya olamazsa bu da olamaz. Ya da Rusların komunist partisisyse onunla ilgili olmalı. Kısacası bir düzenleme yapılmalı. --Stultiwikiabana yaz 14:32, 29 Mart 2011 (UTC)

Kore İşçi Partisi 'ne dair[kaynağı değiştir]

Kore İşçi Partisi Marxizm - Leninizm ve Komünizm ilkelerini bırakıp Juche ve Songun ideolojilerini benimsemiştir . Lütfen bu partiyi başlıktan kaldırınız .