Tartışma:Ki-kare dağılımı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu maddeyi yazan arkadaslara bir sorum olacak. "Serbetlik derecesi" diyerek kast ettiginiz ingilizcedeki "degree of freedom" mudur? Eger o ise, onun turkceye cevrilmis hali "serbestlik derecesi" midir? Eger "Serbetlik derecesi" gibi bir kullanim var ise de beni bilgilendirirseniz sevinirim! Iyi calismalar!--EmreDuran 22:28, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Serbestlik derecesi diye bir kavram var tam karşılığı da "degrees of freedom". Umarım açıklayıcı olmuştur, ayrıca serbestlik derecesi ile ilgili ayrı madde de var. http://tr.wikipedia.org/wiki/Serbestlik_derecesi

Yanitin icin tesekkurler ama ben bu maddede gecen "Serbetlik derecesi" nin ne oldugunu sormustum. Eger yanlis yazildi ise duzeltmek icin! Boyle ("Serbetlik derecesi") bir kullanim olup olmadigini bilmedigim icin ilk once sorayim dedim! Iyi calismalar, --EmreDuran 23:25, 10 Mayıs 2006 (UTC).