Tartışma:Kazaklar (roman)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kafkasya (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kafkasya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kafkasya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Rusya (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Noumenon K (şablonun konduğu yerin altı düzenlenmeli.. yani ic bag vb.)

Niye düzenle konmuş? İç bağlantı olmadığı için. İç bağlantılar gerçekten önemli... Bir de boşlukların düzeltilmesi lazım sanırım birkaç noktada fazla satır konmuş... bir de "Moskova'dan Kafkaslara" başlığı "Konusu: Moskova'dan Kafkaslara" gibi bir şeye dönüştürülürse o kısımda romanın konusuna değinildiği daha açık olur, kitabı okumamış da okuyacak olan kişiler daha iyi anlarlar. Kısacası, insanların hareketlerinde kötü değil de iyi niyet ayıralım... eğer maddeleri çocuklarımız olarak görseydik, burada olmazdık. - Noumenon 11:38, 25 Mart 2006 (UTC) mrb ben romanıokudum ama rus genci olenin ile kazak kızı ve onun nisanlısı diye okudum..burda iseisimler ve memleketler farklı...