Tartışma:Jetix Play

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

4Kids veya Toon Disney[kaynağı değiştir]

Eğer (Türkiye için) Jetix Play, 4Kids olmazsa Toon Disney olacak bilgisi asılsızdır. Toon Disney ABD'de Jetix'in yerine yayın yapan televizyon kanalıdır. Bu nedenle Jetix ABD'de bu kanalının bir parçası olarak zamanla yayın yapmaktadır. Ancak bu kanal 4 Şubat 2009'da yayınını ve adını Disney XD olarak değiştirmiş ve kanalın yayını sona ermiştir. Buradan da anlaşılacağı gibi Toon Disney ve diğer ülkelerdeki Jetix kanalları Disney XD olmaktadır.

Toon Disney eğer Disney XD oluyorsa Jetix Play'in Toon Disney olması gibi bir saçmalıktan bahsetmek insanları kandırmak olur.

Ayrıca ilk olasılık hakkında da (Jetix Play'in News Corp.'a satışı ve 4Kids oluşu ve de Kablo TV'de gösterilişi) hiç bir yerde mevcut değil ve bir açıklama yapılmadı. Bu da bir kandırmaca olabilir. Çünkü Kablo TV mevcut yayınında olan bir birçok kanalı anlaşma süresini yenilememe yüzünden yayınından kaldırdı. Yeni kanalların geleceği gibi boş beklentilere kapılmayalım.(Ne yazık ki)

Ancak şu olabilir diye düşünyorum belki Jetix Play'in yerine Disney'in diğer bir kanalı olan Playhouse Disney geçebilir. Bu kanal, Disney'in daha yaygın olduğu ülkelerde küçük çocuklara çizgi film yayını yapan kanalıdır.

Lütfen kaynaksız olan bilgilerden yararlanırken dikkat ediniz.İyi Vikiler, iyi çalışmalar--ÖzgüRFikiR 12:03, 11 Ağustos 2009 (UTC)

2 seçenek var zaten