Tartışma:In Flames

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İsveç (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsveç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsveç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

off sanırım direk copy-paste yapılmış :( hiç bir bağlantı bile yok bırakın resmi--Oytun Yalçın 23:02, 14 Ocak 2006 (UTC) onları da siz ekleyiverin canım !

melodic death metal yazdım parantez içinde, çünkü ezgisel ölüm metal tabiri pek kullanılmıyor ve insan duyunca hemen anlayamıyor, şaşırıyor :) (aslında ilk defa duydum ezgisel ölüm metal diye birşey, komik geliyor :) en azından bu şekil belirtelim. Tembelejderha 23:19, 23 Ocak 2006 (UTC)

melodic death metal yazmışşın da grubun müziği death metal değil ki :) --88.238.34.140 19:22, 7 Ocak 2008 (UTC)
  • bu tartışmaları ve benzerlerini metal müzik tartışma sayfasına aktardım, isterseniz ordan devam edilsin. böylece hepsi bir yerde olur. kolay gelsin. Tembelejderha 01:11, 26 Ocak 2006 (UTC)
hacı bişi dicem yha nası In Flames e kendi türlerini yaratan adamlar demezsin herifler bi doğayen..(son zamanlarda batmalarının haricinde)