Tartışma:House (dizi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Taslak-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

8.sezonun bölüm isimleri IMdb sayfasında yayınlanmış, ekim ayından itibaren çekilecek sanırım. Sezon sayısı 8 yapılırsa iyi olur.78.168.162.180 18:28, 7 Eylül 2011 (UTC)

Yapıldı. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 18:38, 11 Kasım 2011 (UTC)

Konusu başlığı uzun[kaynağı değiştir]

Konusu başlığının kısaltılması lazım. Bu başlık dizi bölümlerinde yaşanan olaylardan ziyade. Dizinin nerede geçtiği, karakterlerin kimler olduğu, nasıl bir temaya sahip olduğu ve konunun ana çizgileri şeklinde olmalıdır. Kısaca sinema sitelerindeki filmleri tanıtan sinopsisler gibi kısa olmalı. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 18:38, 11 Kasım 2011 (UTC)


Maddenin tamamına bakıldığında hiç de öyle "aşırı uzun" olmadığı görülebiliyor. Baştaki uyarı şablonu çıkarılmalı.--78.175.49.164 20:00, 12 Şubat 2012 (UTC)

Başlığı çalışma var olarak değiştiriyor ve çalışmalara başlıyorum. İngilizce maddesi seçkin orayı referans alarak el atmaya başlıyorum Aycanileti 13:55, 29 Haziran 2012 (UTC)

Türkçe olmayan dizilerin maddelerini Türkçe yayınlandıkları ada göre isimlenlendiriyorduk diye hatırlıyorum. Dizi nerede Doktor House şeklindeki adlandırılmış, bilemiyorum. Maddede bu ada ilişkin bir kaynak da yok. Oysa bildiğim kadarıyla diziyi yayınlayan tek Türkçe kanal olan TNT'nin sitesinde dizi House adıyla anılıyor ve o adla yayınlanmıştı. O nedenle madde adını değiştiriyorum. --yabancım 10:09, 5 Ağustos 2012 (UTC)