Tartışma:Heteroseksizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje LGBT (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki LGBT maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje LGBT kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Önyargı ne[kaynağı değiştir]

O kadar önyargı yazılmış ki sanki bunu yazan afedersiniz ama eşcinselmiş gibi. Çünkü düşüncelerini nesnel yazıya dökmüş. Niye mi? Çünkü: önyargıdan ziyade, heteroseksizm bir kabul, bir varsayım. Bu önyargı değildir. Yunus Emre Durak (mesaj) 09:26, 17 Mayıs 2015 (UTC)

Maddenin doğrusu var.[kaynağı değiştir]

Bu maddenin, benim tarafımdan Türkçe'ye uygun biçimde çevrilmiş -heteroseksüel cinsiyetçilik- durumu bulunmaktadır. Bu maddenin silinmesini talep ediyorum. Doğru Tercüman (mesaj) 11.56, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]