Tartışma:Harry Potter'daki büyüler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Harry Potter (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Harry Potter maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Harry Potter kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


  • İsim uygunsuz ayrıca tanımsız bir liste. Ne tip bir isim en uygunu olur? Harry Potter büyü listesi nasıl? Tanım nasıl olmalı? İlgilenen bir arkadaş bu sorunları hallederse süper olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 13:54, 3 Haziran 2007 (UTC)
  • Katılıyorum. Sayfa adını Harry Potter büyü listesi olarak değiştiriyorum. Tanım eklenmiş zaten.
  • Sayfanın çoğunluğu Harry Potter'ı kötü duruma düşürüyor. O asla lanet kullanmadı.--Captain BradleyMesaj Sayfam 13:41, 22 Temmuz 2009 (UTC)

Bircok yazim hatasi var. Birilerinin duzeltmasi lazim. Klavyem Amerikan klavyesi oldugu icin benim mesajimda da sorunlar var, farkindayim.--108.178.75.54 20:07, 12 Ekim 2015 (UTC)

Asparagas büyüler[kaynağı değiştir]

Abiyoleyy, Blombadela, Blombegoodaero, Bualero Porta, Bornvoard ve nice büyüleri daha önce duymamakla birlikte sadece Türkçe kaynaklarda rastlanılabiliyor (onlar da Vikipedi'den alıntılamışa benziyor). Silinmesi gerektiğini düşünüyorum. ~ Rebuk 00:09, 12 Haziran 2016 (UTC)