Tartışma:Gece Gündüz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


ben omtrfb benim anlamadığım şu ben daha önce bu ansiklopedi için bir çok dizi film sayfası yaptım hiç böyle bir uyarı gelmedi ne yapmam lazım ona bakılırsa en azından yaptığım 2 3 dizinin kayda değerlik özelliği yoktu anlamadığım konu bu eğer bana daha güzel bir şekilde anlatırsanız eğer bir yanlışım varsa düzeltirim.

  • VP:TV sayfasında konu güzel bir şekilde anlatılmış, oraya bakabilirsiniz. Açtığınız ve "kayda değerlik özelliği yoktu" dediğiniz diğer dizi maddeleri gözden kaçmış olabilir. Sayfayı okuduktan sonra onların da bu kriterleri sağlamadığını görürseniz, {{sil}} etiketi koyabilirsiniz. Teşekkürler. --Yabancımsj 12:35, 6 Temmuz 2008 (UTC)

Ben bu sayfanin Ingilizcesini yaptim neden onu bulamiyorum? Zannediyorum ki silinmis