Tartışma:Gece, Melek ve Bizim Çocuklar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje LGBT (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki LGBT maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje LGBT kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli madde adayları Gece, Melek ve Bizim Çocuklar, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
11 Nisan 2015 Kaliteli madde adayı Başarısız

mümkünse film in afişi eklenmesinde yarar var Bu imzasız yazı 88.233.10.173 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Film maddelerinde her zaman film adının yanına "(film)" ibaresini eklemek mi gerekiyor? "Gece, Melek ve Bizim Çocuklar" aramamda böyle bir madde olmadığını görünce, diğer maddeyi ben eklemiştim. Bu konuda kesin bir kural varsa, öğrenmek isterim.

Elbette, bu iki maddenin içeriğini yitirmeden birleştirilmesinden yanayım. Ayrı maddeler olarak kalması anlamlı olmaz. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. --Yabancı 10:52, 1 Ağustos 2007 (UTC)

  • Merhaba; iki ayrı madde olmaması açısından birleştirme gerekli. Aslında filmlerin yanına "film", kitapların yanına "kitap, dizilere "dizi" ibaresini eklemesek te olur. Ancak böylece daha iyi bir anlam ifade ediyor. En azından kavram kargaşası ortaya çıkmıyor. Birleştirme ile ilgilenecek zaman bulursam ilgileneceğim. Ama yapmak isteyen olursa da sevinirim tabii. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 10:57, 1 Ağustos 2007 (UTC)
Bu maddeye emek veren kimseyi kırmak istemem ama, gördüğüm kadarıyla diğer sayfadaki bilgiler, buradakileri de içeriyor. Dolayısıyla oradaki bilgilerin buraya kopyalanmasıyla birleştirme işi halledilebilir. Birleştirmenin nasıl yapılacağı konusunda ilgilenen herkes fikrini belirtir ve bu iş en azından bir kaç kişinin kararıyla yapılabilirse, bence daha iyi olacak. Ayrıca, yine yardımıma koştuğunuz için teşekkürler Levent Abi. --Yabancı 11:20, 1 Ağustos 2007 (UTC)


Doğrusunu isterseniz Birleştirme işlemi nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum.. Gerçi uğraşsam kolay çözülür, ama yeni madde eklemeyi tercih ederim :) Belki yönetici arkadaşlardan biri bu konuyu biliyordur. Siz sorabilir misiniz? Yardım.. evet her zaman. Vikipedi'de böyle gördüm, sabırla, bıkıp usanmadan bilen bilmeyene yardım ediyor. Her an herkese yardıma hazırım. Sevgiler. Levent Abi ileti 11:38, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Aslında birleştirmenin nasıl yapılacağından kastım, nelerin korunacağı ve nelerin silineceğine ilişkindi. Kimsenin yazdığı, eklediği şeyi tek başımıza karar verip silmeyelim de ortak bir kararla bunu yapalım diye. İşin teknik kısmını elbette yöneticilerden birine sorarım. Tekrar teşekkürler. --Yabancı 12:38, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Kolay gelsin. Maddeleri birleştirmek için birinden diğerine içeriği taşıyıp yönlendirme yapmak lazım. Özellikle aynı adı taşıyan başka bir film yoksa "(film)" ibaresini eklemek zorunlu değil. Yinede ben silerek bir ad değiştirme işlemi yaptım ve tartışma sayfası birleştirilmiş maddede kaldı. --Pinar 12:56, 1 Ağustos 2007 (UTC)

  • Evet Pınar arkadaşımızın dediği gibi zorunlu değil, ama ben yararlı görüyorum ve bu şekilde çalışmayı tercih ediyorum. Başta böyle düşünmüyordum, düşüncemin değişmesinin sebebi; belli bir standardizasyona oturtmak temelindedir. Teşekkürler Pınar. Bugünlük bu kadar yeter, yoruldum katkılara gece devam edeceğim. Herkese kolaylıklar.. Levent Abi ileti 13:08, 1 Ağustos 2007 (UTC)