Tartışma:Gölgesizler (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Başarısız KMA Bu madde, eski bir kaliteli madde adayıdır. Adaylık sayfasını inceleyerek başvurunun neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.

Eski adayların tamamı için arşive bakabilirsiniz.

Vikiproje Türk sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Zaman ekleri[kaynağı değiştir]

Maddedeki ifadelerde kullanılan miş'li geçmiş zaman yerine -di'li geçmiş zaman kullanılırsa daha iyi olmaz mı? Miş'li zaman ansiklopedikten uzak masalımsı bir dil katıyor.--Hedda Gabler 11:06, 3 Nisan 2009 (UTC)

Katılıyorum. hem ansiklopedik dile uygunluk, hem anlatımda tutarlılığın sağlanması için bu yönde bir düzenleme yapılması yerinde olur. Teşekkürler. --Yabancımsj 19:59, 4 Nisan 2009 (UTC)
  • Benim için farketmeyeceğini söyleyebilirim. Bu durum daha çok her vikipedistin üslubuna göre değişiyor. Zaten maddenin baştan sona gözden geçirilmesi lazım. Çoğunluk -miş yerine -di diyorsa yapalım. :) Kolay gelsin. --Muratsahinmesaj 20:59, 4 Nisan 2009 (UTC)

"Ben Kimim - Joseph48 tarafından oluşturulmuş 20:17, 31 Mart 2009 tarihli sürüm" bağlantısı doğru bir kaynak gösterme biçimi değil gibi. Joseph48 ilgili maddede kaynak göstermişse, bu kaynak verilmeli; değilse de kullanıcıyla bağlantıya geçilip uygun kaynak arayışına girilmeli bence. Teşekkürler. --Yabancımsj 20:04, 4 Nisan 2009 (UTC)