Tartışma:Gökçeada

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yunanistan (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yunanistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yunanistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Türkiye ve Türkçe yeteri kadar baskı altındayken, yeni kurulan yerleşim yerlerini dahi Yunanca adlandırmak ne kadar uygundur. Mustafa Akalp 11:33, 20 Eylül 2006 (UTC)

uygundur orjinali öyle

  • Lütfen yazılarınıza imza atınız.Neyin "orijinali aslı öyle".? Lütfen önce madde metnini ve geçmişini okuyunuz. Şahinkaya, Yeni Bademli, Eşelek, Şirinköy gibi yeni yerleşim yerlerinden bahsediyoruz. Bunlar yeni yerleşim birimleri. 70li yıllardan sonra kurulumuştur ve aslı da,öncesi de sonrası da Türkçedir. Bunlara Yunanca isim mi uyduralım?

Saygılar Mustafa Akalp 11:49, 29 Eylül 2006 (UTC)

  • Sayın Mustafa Akalp Bey bir yerde haklısınız bir yerde haksız. İmroz oranın yerleşkelerine verilen bir isim degil, adaya verilmiş bir isimdir.. siz ne kadar yeni yerleşkeler kursanız da ada hala aynı yerinde aynı isminde kalır. Ama isminin değiştirilip Türklere uygun bir isim olarak Gökçeada olması gayet güzel... Yunusemre1453 19:38, 2 Ekim 2010 (UTC)

İlçe ve ada[kaynağı değiştir]

Diğer bazı vikilerde ilçe olan Gökçeada ile ada olan Gökçeada iki farklı madde halinde bulunuyor. Kısaca bir durum tespiti. --Sadrettinmesaj 16:31, 16 Ekim 2011 (UTC)

Burada da öyle olmalı aslında.--samral mesaj 07:35, 21 Eylül 2015 (UTC)
Bizdeki maddede hem ilçe hem ada anlatılmış, 10 Viki sürümünde ilçe maddesi var en:Gökçeada (district). Ayrıca bulunan Gökçeada (ada) maddesi ise herhangi bir sürüme bağlı değil. Bir düzenleme yapılmalı.--Güherçile (mesaj) 11.46, 22 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

uğurlu köyü tarihçesi yanlış.......kuruluşu 1970 değil yeni bademli köyü ile aynı 1983 civarı dır gelişleri[kaynağı değiştir]

uğurlu köyü  tarihçesi yanlış.......kuruluşu 1970 değil  yeni bademli köyü ile  aynı 1983  civarı dır  gelişleri 176.55.62.73 12.12, 4 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]