Tartışma:Franklin D. Roosevelt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Anlamsız ifadeler[kaynağı değiştir]

Savaşın Seyri bölümünün ikinci paragrafında Fransa'nın çoğu Alman işgalinden kurtarıldıktan sonra Roosevelt, de Gaulle hükümetine Ekim 1944.

Son aylar, ölüm ve sonrası bölümünün girişindeki Roosevelt, Yalta Konferansı'ndan ABD'ye döndüğünde, birçok kişi onun kaç yaşında, zayıf ve halsiz göründüğünü görünce şok oldu. ve bölümün ikinci paragrafındaki (...)tıbbi acil durumu büyük bir intraserebral kanama olarak teşhis etti. 3:35'te. o gün, Roosevelt 63 yaşında öldü.

cümlelerindeki hatalar dikkatimi çekti. Sadece meraktan 2. Dünya Savaşı ve ölümü bölümlerini okuduğum için dikkatimi bunlar çekti, belki diğer bölümlerde de benzer hatalar vardır. Belirtmek istedim.

Bu kısımları ekleyen kişi kötü makine çevirisi yapmaktan uyarı alıyordu zaten. Değişiklikler devriyeler tarafından onaylanınca bu madde gözden kaçmış sanırım. Müsait olunca sileceğim hepsini. Ottovondodo (mesaj) 09.26, 8 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Bu metin google tercümesi gibi. Tutarsız ifadeler içeriyor. — Bu imzasız görüş 188.3.226.95 (mesajkatkılar) tarafından 7 Temmuz 2022 (UTC) tarihinde eklenmiştir.