Tartışma:Facebook

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türkçe Facebook eklentisi sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Sevgili arkadaşlar, bu eklentiyi üreten kişi olarak Türkçe Facebook eklentisi linkinin http://www.oyyla.com/turkce-facebook/ olarak kalması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

- Bence bu eklentiyle ilgili kisim hepten kaldirilmali. Koskoca Facebook sayfasinda bir eklentiye yer vermek bana sacma geldi. Benvewikilerim 08:29, 26 Ağustos 2010 (UTC)

Dis baglanti eklenmesi hakkinda[kaynağı değiştir]

Vikipedi bir dis baglantilar veri deposu degildir baslikli makaleyi okuyunuz. Surekli dis baglanti ekleyenler vandalizmden dolayi yasaklanma alabilirler. bilginize

Dis baglanti silinmesi hakkinda[kaynağı değiştir]

Bahsi geçen Türkçe Facebook eklentisinin resmi linki olan (reklam yasak) adresinin kalması gerektiğini düşünüyorum. Eklentiden bahsedilmesine rağmen eklenen resmi linki silenler veya kendi sitesi için değiştirenler de vandalizmden dolayı yasaklama almalılar.

Reklam olur mu?[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Facebookphoto.jpg Ordan burdan isimli kullanıcının bilgisi olmadan yapılan bir alıntı ise telif hakkına girer mi? Ya da reklama girer mi? Ben şüpheli bakıyorum açıkçası.--foPen bana ileti gönder 11:48, 15 Ocak 2008 (UTC) Telif hakkina girmeyecegi kesin cunku kendisinden baskasi cekemez mu print screeni. Ama reklama girer mi bilemem. KuyumcuS

bilgi yanlışlığı[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar farkettiniz mi bilmem ama sayfada üstlere doğru facebookun 1.5 milyar üzerinde ümniversiteli kullanıcısının olduğu söyleniyor :))

Hacı ACET 22:57, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Yapıldı İyi çalışmalar.--Westnest ileti 19:03, 5 Eylül 2011 (UTC)