Tartışma:Aktif galaksi çekirdeği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Etkin çekirdekli galaksi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Fizik (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Etkin galaksi çekirdeği[kaynağı değiştir]

Maddenin İngilizce orijinali Etkin Galaksi Çekirdeği olduğu için madde ismini değiştirdim. İngilizce maddeden, maddeyi genişletmek adına çeviri yapıyorum şu an, bir kaç güne maddeyi biraz daha güncellemiş olurum. Ek not olarak, aktif çekirdeğe sahip galaksiler Aktif Çekirdekli galaksi olarak değil, aktif galaksi olarak adlandırılır ancak çekirdekleri çok ve çok parlak oldukları için galaksiler değil, direk olarak çekirdekleri çalışılabilir. Bu yüzden de Aktif galaksi üzerine ingilizce de bir madde yok ve direk olarak Active Galactic nucleus sayfasına yönlendiriyor. ---H. Aziz Kayıhanmesaj 07:40, 2 Mart 2015 (UTC)