Tartışma:Ermenistan Silahlı Kuvvetleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ermenistan (Başlangıç-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yeterli kaynak belirtilmemiş sanki. Bir de çok fazla imla hatası var, çeviriler de hatalı. Daha uzman bir el değmesi gerekiyor kanımca. Protothyas 11:32, 2 Nisan 2008 (UTC)

Resim galerisi...[kaynağı değiştir]

Resim galerisinde Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin yanısıra Rus Silahlı Kuvvetleri resimleri var.Ben bir bağlantı göremedim.MİG uçaklarına atıf yapılmışsa madde MIG'lerle ilgili değil...Yok bu resimler Ermenistan'daki Rus üssüyle ilgiliyse burada bir hata sözkonusu...Bu hatayı görüp Ör:İncirlik'ten havalanmakta olan ABD F-16'sı, Türk F-16'sı mı oluyor? diye sormadan edemiyorum.--Yürekli 08:30, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Teçhizat listesi güncel değil, 2020 Dağlık Karabağ Savaşı'ndan sonra Ermenistan yaklaşık olarak bu listedeki savaş kaybına uğradı. Listenin düzenlenmesi gerekiyor. Ata Barış (mesaj) 14.24, 1 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]