Tartışma:Eren Uluergüven

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tiyatro (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tiyatro maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tiyatro kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

  • Bu maddeyi oluştururken her zamanki gibi VP:TBA 'na uygun davranıp, nötr bir madde yazmak için gayret gösterdim. Ama "organ bağışı" konusunu yazmadan geçemedim; belki özendirici olur diye.. Umarım Vikipedi politikalarına ters düşmez, ama daha da ötesi; umarım işe yarar. Levent Abi ileti 19:08, 28 Temmuz 2007 (UTC)
  • Eklediğim maddeler arasında beni en çok etkileyenlerden biri bu olmuştur. Levent Abi ileti 20:22, 28 Temmuz 2007 (UTC)