Tartışma:Ercüment Behzat Lav

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • birkaç alanda öncü bir isim. bulabildiğim kaynakları eklemeye çalışıcam, ama bu etiketin durması biraz ayıp olacak, bu yüzden çıkartıyorum. --kibelemesaj 08:50, 7 Eylül 2008 (UTC)

ercümend/ercüment[kaynağı değiştir]

neredeyse bütün kitap kapaklarında 'ercümend' olarak geçiyor, ki doğduğu yıl göz önünde bulundurulursa öyle olma ihtimali çok yüksek. mezar taşını genç bir arkadaş yazmış, kimse de müdahele etmemiş olacak ki 'ercüment' yazılmış. madde adını 'ercümend' olarak düzeltmekte yarar var gibi görünüyor. --kibele 19:55, 12 Kasım 2014 (UTC)