Tartışma:Erbaa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

"Erbaa ilçesinin İl olma gibi arzusu ve başvurusu vardır" sadece bir iddia olmayacagi acik. Kaynagi da yoksa napilmali? Ansiklopedik kiymeti varsa, kaynaksiz da olsa bir cümle ile gecmesinde ne sakinca olabilir? a.nailov 17:50, 9 Ekim 2014 (UTC)

Konu hakkında ve vikipedi kurallarına aykırı tutum. HakanErsoy (mesaj) 13:54, 3 Eylül 2016 (UTC)

Bu sayfadaki hataları düzelttim fakat düzeldiğini göremiyince bidaha düzeltmeye çalıştım bu sefer de değişiklik kabul olmadı oyüzden cazibe yerine ilgi yazdım kusura bakmayın

HakanErsoy (mesaj) 14:37, 3 Eylül 2016 (UTC)