Tartışma:Dunkerque Tahliyesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fransa (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fransa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fransa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Birleşik Krallık (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Birleşik Krallık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Birleşik Krallık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dergi'de yazılanlar tamamen telif olduğu için kaldırılmıştır.Bu yüzden baştan itibaren kendi kelimelerimle ve NTV Tarih dergisinde okuduğum ve aklımda kalan kelimelerle'de destekledim ve şuan çalışmaya devam ediyorum.Şuan telif hakkı bir durum olduğunu düşünmüyorum tabi sizde öyle düşünüyorsanız bu silme şablonu'nu kaldırmanızı rica ediyorum. Rdvnygt Merhaba 18:19, 13 Temmuz 2012 (UTC)

Halen aynı?--RapsarEfendim? 07:49, 14 Temmuz 2012 (UTC)


  • Yeni ve özgün yazılmış halini ekleyince size bildireceğim bu eklediğim boş durmasın diye eklemiştim zaten birazdan kaldıracağım onları , sizi de rahatsız ettim çok özür dilerim.Iyi çalışmalar.Tartışmayı da onu eklemeden önce yazmıştım teliflik yazılar fark edince eklemeden çektim bu tartışmayı da kaldırmayı unutmuşum tekrar onun için özür dilerim.

Dur emri von Rundstedt'in emri değildir, bu Churchill'in iddiasıydı. Emri Hitler vermişti. Medyayı kaynak olarak almamak gerek. Bir de, nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmalıyız. --Makedon (mesaj) 19:45, 29 Aralık 2012 (UTC)