Tartışma:Doğu Perinçek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

resim neden silinmiş[kaynağı değiştir]

neden silindi acaba resim Bu imzasız yazı Denereri (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Doğu Beyin fotoğrafını bizzat kendisinden e-posta yolu ile istedim. İzin ile ilgili bir mesaj da eklemesini rica ettim. Bu e-postayı da tr vikipedya'nın info bilmem ne e-posta adresine gönderdim. Ama fotoğraf yine silindi. Mehmet Eroğlu fotoğrafı için de aynı şey oldu. Bu izin meselesinin üstünden ben gelemedim.. E-postalar duruyordur, lütfen biri bir şeyler yapsın.. TuLûAt

Maddenin içeriğine göre kategorilendirme yapınız. Maddede yazmadığı başka yazıyor, kategorilendirme de başka oluyor. Eğer Zaza ise kaynak gösterip maddeye ekleyiniz, sonra kategoriye ekleyiniz.--Machiavelli' msj 12:44, 18 Ekim 2008 (UTC)

Ermeni soykırımını reddedenler kategorisine konmuş. Ancak bu doğru değil çünkü TİİKP Savunması Adlı eserinde 1971'de soykırımı kabul ediyordu. Şimdi reddediyor deniyor. Her iki kategoriye de konamaz. Üçüncü bir kategori yani hem reddedip hem kabul eden kategorisi daha uygun olur.

Google'de bölücü başı apoya cicek verirken resimlerine ulaşabilirsiniz. Yorum sizin...141.217.43.147 17:26, 15 Kasım 2008 (UTC)

  • Böyle abuk sabuk bir yorum olur mu? Hem kabul eden hem de reddedenler! Oksimoron olmayalım. -Ostique- 23:52, 16 Şubat 2010 (UTC)

Yakın zamanda Ermeni Soykırımı'nı inkar ettiği için aldığı ceza, AİHM tarafından haksız bulunmuştur. --Kanobmd (mesaj) 01:44, 6 Şubat 2014 (UTC)

Doğu Perinçek'ın başkanlık ettiği tüm partilerde (TİİKP, TİKP, SP, İP) devamlı ya da süreli olarak kullandığı Sosyalizm'i temsil eden "Kırmızı zemin üzerine sarı yıldız"lı amblemin aslı bu amblemdir.

  • Hangi amblemdir, pardon? -Ostique- 23:52, 16 Şubat 2010 (UTC)

Avrasyacılık kategorisine dair[kaynağı değiştir]

  • Perinçek'in maddesine daha evvelden "Avrasyacılık" kategorisini eklemeyi düşünüyordum ancak kategoriyi maddede kaynak gösterip veya tartışma sayfasında kaynağı göstererek ekleme taraftarıydım. 21 Ekim 2012 tarihli köşe yazısında Avrasyacı görüşlerini açıkca belirttiği görülüyor. Yazıyı kaynak alarak kategoriyi maddeye dahil etmiş oldum. Bazı görüşler ve kaynaklara göreyse aslında Perinçek'in durduğu yer, çizgisi çok daha farklı veya belirsiz. Şahsen katıldığımı söylemeyemem. İyi çalışmalar. --Vitruvian (mesaj) 01:26, 11 Temmuz 2013 (UTC)