Tartışma:Disefali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tıp (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mitoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mitoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mitoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Kategori önerisi olan? İngilizce Vikipedi'de Supernumerary body parts diye bir kategoriye konmuş, kategorinin ismi uygun gözüküyor, fakat Türkçe'ye tam olarak ve en uygun şekilde nasıl çevirebiliriz böyle bir tümceyi? - Noumenon mesajkatkılar 12:37, 7 Ekim 2006 (UTC)
"Dogumsal anomaliler" diye bir ust kategori girip altinda konabilir. Citrat 14:28, 7 Ekim 2006 (UTC)