Tartışma:D. Mehmet Doğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

"Halen RTÜK üyesi olarak görev yapmaktadır." cümlesi artık doğru değil ise wiki maddesisinde güncellenmeli değil mi? Baktim da www.rtuk.gov.tr linkinde "eski üyeler" alt linkinde ismi geçiyor.

Sayfa adıni duzeltmek gerek diye dusunuyorum @Pinar. --Kingbjelica (mesaj) 19:22, 7 Kasım 2017 (UTC)

Kitaplarında adı "D. Mehmet Doğan" olarak geçiyor @Kingbjelica. — Pınar (mesaj) 01:40, 9 Kasım 2017 (UTC)
Ben "D"yi bir isim sanmıştım, giriste sadece Mehmet Doğan yazıyodu. E. Altan Düzyatan gibi bir şey mi var diye yazmıştım buraya. Devrimci veya Derviş gibi yakıştırmalar yapanlar var imiş. Burada öyle yaziyo. Maddeye islenebilir belki. Geri donus icin tesekkurler @Pinar.--Kingbjelica (mesaj)
Ben de "D" ne anlama geliyor diye merak etmiştim ama doğrusu pek incelemedim. Linkteki bilgiler ilginçmiş, maddeye eklenebilir. Teşekkürler. — Pınar (mesaj) 21:41, 9 Kasım 2017 (UTC)

İslamcı kategorisine dair[kaynağı değiştir]

@Zafer, şahsın İslamcı olduğu bariz. Hatta, Gülen hareketi kişileri içine dahil edilebilir. Atatürk'ün izinden gidenlere kültçü diye bir tabir uydurmuş. Geri alacaksanız da gerekçeyi açıklayınız. --212.252.142.77 20.48, 19 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayın anonim kullanıcı, lütfen Yaşayan insanların biyografileri yönergesini inceleyiniz. Dilerseniz konuyu tartışma sayfasında da yazabilirsiniz. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 20.51, 19 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]