Tartışma:Celâleddin Harezmşah

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Celaleddin Harezmşah sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkmenistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkmenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkmenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Moğolistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Moğolistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Moğolistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Sayfanın son paragrafı ilgisiz. Kaldırılmalı... Bu imzasız yazı 212.175.171.2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

CELALEDDİN HARZEMŞAH MEZARI BİNGÖLDE[kaynağı değiştir]

CELALEDDİN HARZEMŞAH MEZARI BİNGÖLDE KANITLARIMDA VAR LÜTFEN BANA ULAŞIN...Zazana 12 (mesaj) 14:52, 10 Ağustos 2015 (UTC)

  • Kaynakçayla ekleme yapınız. Dediğiniz gibiyse bingöl il kültür ve turizm müdürlüğü yetkililerine haber vermelisiniz.--Muratero 16:28, 10 Ağustos 2015 (UTC)

İndus nehri muharebesindeki sayıları asılsız ve İndus muharebesi maddesiyle de tutarsız[kaynağı değiştir]

Celaleddinin 50 000 asker ve binlerce sivil ile kaçarken yakalndığı yazmakta makalede. Oysa İndus Muharebesi sayfasında Celaleddin ordu sayısı 30-35 bin + 3 bin süvari olarak verilmekte. bu ilk tutarsızlık.

İkincisi ise İndus Muharebesi sayfasında kaynak gösterilen Harper's Military encyclopedia ile orada verilen sayı da tutarsız. İLgili ansiklopedi Celaleddinin ordusunu otuz bin olarak vermekte, 35 bin gibi tahmini yok --81.213.215.83 06.44, 4 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]