Tartışma:Call of Duty: Modern Warfare 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kazakistan (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kazakistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kazakistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlığın Call Of Duty 6 : Modern Warfare 2 olarak değiştirilmesi[kaynağı değiştir]

Türk halkı bu oyunu COD veya Call Of Duty diye tanıdı. Modern Warfare 2 yazıp başlığında Call of Duty ibaresi olmayınca arama motorlarında bulmak zorlaşıyor. Call Of Duty İbaresi eklenirse güzel olur.

M.TOLGA AKGÜL PLTIM

Vikipedi yazarı PLTIM 15:09, 29 Kasım 2009 (UTC)

Bence "Modern Warfare 2 olarak kalmalı çünkü oyun heryerde böyle tanıtılıyor.Hatta Logosunda "6"yerine kocaman "2" var.

Emperyalist NATO ordularının Halkların anti-emperyalist direnişlerine karşı yaptığı faşist katliamları konu alan oyun silsilesinin son halkalarından.95.9.56.233 17:43, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Call of Duty: Modern Warfare Wii Sürümü[kaynağı değiştir]

Call of Duty serisinin Nintendo Wii platformu için tasarlanmış "Call of Duty: Modern Warfare: Reflex" oyunu serinin 6. oyunu değil, serinin 4. oyunudur. İçerik olarak Modern Warfare: Reflex ve Call of Duty 4 birbirinin tamamen aynısıdır.

Prestige Mode seviye atlama[kaynağı değiştir]

"... ama prestige modda seviye atlamak normale göre çok zordur ..." ibaresi tamamen yanlıştır; prestige modda seviye atlamak ile normal olarak atlamak arasında ufacık bir fark dahi yoktur.Bu imzasız yazı 88.231.33.98 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Dikkatiniz için teşekkürler. Tüm silahlar gittiği için öyle bir yorum yapılmış herhalde :) Kaldırdım ilgili kısmı.--RapsarEfendim? 12:30, 6 Nisan 2012 (UTC)

TF141 ekibinin rütbeleri[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare 2 nin TF141 ekibindeki bütün askerler yüzbaşılardan oluşur.Oyundada görürsünüz zaten hepsinde Sergeant yani yüzbaşı yazılıdır.Ben gereken değişiklikleri yaptım sizlerde kabul ederseniz onaylanmasını istemekteyim.

Saygılarımla Arda 94 (mesaj) 11:24, 2 Kasım 2012 (UTC)

Task Force 141 ekibinin rütbeleri[kaynağı değiştir]

Sergeant rütbesinin karşılığı "çavuştur", yüzbaşı değildir. Yüzbaşı rütbesinin karşılığı "captain"dır.