Tartışma:CNBC-e

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Medya (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Yayın alanınında anten olarak yazıyor ve hiç hoş durmuyor.Karasal Yayın olarak değiştiriyorum Ahmet741 20:06, 6 Şubat 2008 (UTC)


Kanal yayınında İngilizce dil yoktur[kaynağı değiştir]

Bu kanal yayınında İngilizce dil yoktur aslında sadece Türkçe dilde yayın yapar --Emre Eyyub 25 (mesaj) 08:16, 13 Nisan 2012 (UTC) 08:16, 13 Nisan 2012 (UTC)

Nasıl yani? Devamlı altyazılı dizi yayınlıyorlar.–h.çağrımsj 08:31, 13 Nisan 2012 (UTC)
Tek ses seçeneği ile yayın yaptığı konusunda haklısınız. Bu yüzden de eski yazılış: "İngilizce ve Türkçe" iken şuanki hali ise "İngilizce veya Türkçe" şeklindedir. Böylece istenilen anlam verilmiş oldu. "İngilizce, Türkçe" veya "İngilizce ve Türkçe" yazıldığında her iki türlü aynı anda iki seçenek varmış anlamı çıkabilir (sizin de belirttiğiniz gibi), fakat durum böyle değil; yayın ya Türkçe ya da İngilizce olarak yapılmaktadır. Bu yüzden önceki "ve" anlamına gelen "," (virgül) yerine "veya" anlamına gelen "/" (eğik çizgi) eklenmiştir.--insan|perver 08:47, 13 Nisan 2012 (UTC)


Hcagri adlı arkadaşımızın sorduğu soruya şöyle cevab verebiliriz:Doğru söylüyorsunuz Devamlı altyazılı dizi yayınlıyorlar ama uyduda tek dil gösteriyor bu dilde Türkçe`dir.İngilice dil ise dizilerde kullanılır. Nickeledeon kuşağında Türkçe dil kullanılır.--Emre Eyyub 25 (mesaj) 08:49, 15 Nisan 2012 (UTC)

Dil seçeneklerinde Türkçe ve İngilizce vardır. Dublajlı dizileri başlarken "İngilizce de izleyebilirsiniz" gibi yazı yazı çıkar. --BilalOkms[o.O] 09:01, 15 Nisan 2012 (UTC)

Kanalla ilgili doğru bilgilerin geri alınması[kaynağı değiştir]

Kanal hakkında doğru bilgileri giren kişilerin düzenlemeleri bile geri alınıyor. Son düzenlemedeki 16:9 bilgisi doğrudur. 46.154.76.3 18.15, 11 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]