Tartışma:Biyopsi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tıp (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

sağ memede üst kadranda oval solit hipoekojen uzun çapı 8 mm kitleile iç kadranda saat 3-4 hizasında 12 mm.10 ve 8 mm lik izoekojen solit kitleler izlenmiştir(lezyonlar FA özelliklerine uymaktadır.histopatolojik tanı için biyopsi uygun olur memelerde kist saptanmamiştır.duktal ektazi mevcut değildir.aksiller alanlarda patolojik büğüklükte lenf bezleri izlen memiştir benim kızımda bulunan bu hastalık nedir kızımın yaşı 16 bu normal birşeymi endişe duyuyorum neyapmam lazım bilgi vermenizi arzediyorum ben mersin'de oturduğum ve burda her şey kısıtlı olduğundan güven duyabileceğim bir doktor bulamadım SAYGILAR ISMET IRMAK Ekleyen: 88.232.122.3, 20:23, 15 Eylül 2006