Tartışma:1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Bir Erkek Bir Kadın sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Televizyon dizileri (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfanın interwikileri yanlış sayfalara gidiyor. Diğer dillerdeki sayfalar türkçe Bir Erkek Bir Kadın dizisine ait değil. --xrazymesaj 02:57, 8 Şubat 2012 (UTC)

Dediğiniz gibi intervikiler dizinin ilk çekilen orijinal sürümüne aitti. O yüzden intevikileri kaldırdım.--insan|perver 09:47, 8 Şubat 2012 (UTC)
Haklısın, kaldırdım onları. Türk yapımı Umutsuz Ev Kadınları dizisine Desperate Housewives intervikisi vermek gibiydi :)--RapsarEfendim? 09:48, 8 Şubat 2012 (UTC)
Siz mi kaldırdınız?? :D Ben yaptım sanıyordum. --insan|perver 11:11, 8 Şubat 2012 (UTC)
Sen yapmışsın :)--RapsarEfendim? 11:12, 8 Şubat 2012 (UTC)
:) Yeri gelmişken sorayım: Çoğu interviki Bot'larla ekleniyor. Acaba tekrardan otomatik olarak eklenmesi gibi bir durum söz konusu olur mu? Olmaması için ne yapılmalı? Bu konuda bir bilgin var mı?--insan|perver 11:14, 8 Şubat 2012 (UTC)
Bildiğim kadarıyla -yanlış da olabilir- bir maddeye komple bütün iv'leri eklemiyor bot. Şu an maddede herhangi bir dile bağlantı olsaydı, diğerlerini eklerdi; ama hiçbir dile bağlantı olmadığından değişiklik yap(a)maz diye biliyorum.--RapsarEfendim? 14:23, 8 Şubat 2012 (UTC)
Bilgi için sağol. :) --insan|perver 15:51, 8 Şubat 2012 (UTC)