Tartışma:Bilderberg Toplantıları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Avrupa (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Avrupa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Avrupa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Uluslararası ilişkiler (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Uluslararası ilişkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Uluslararası ilişkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaynaksız kişisel sav[kaynağı değiştir]

"Aslında Bilderberg, CFR'nin çok daha gizli bir biçimde uluslararası boyuta yayılmış halidir. Hedefi; Yeni Dünya Düzeni'ni ve ABD-İngiltere ya da Siyonist/Evangelist hâkimiyetini ve emperyalizmini tüm dünyaya yaymaktır." Kaynak gösterilmediği için Wikipedia'nın doğrulanabilirlik felsefesine tezat olmuş. O kadar önemli de bir sav ki gerçekliği kanıtlanmadıkça bu yazıda olmaması gerektiği fikrindeyim. Bu haliyle, sansasyonel ve biraz da paranoyak bir komplo teorisi seviyesini aşmıyor. Bu imzasız yazı 85.107.44.151 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17 Şubat 2009

bülent ecevit[kaynağı değiştir]

2007 toplantısında bülent ecevit katıldı denmiş ama bülent ecevit o tarihte çoktan vefat etmişti-2006-. ayrıca komplo teorileri de var kanıtlanamayacak bilgilerde. her ne kadar doğruluğuna şahsen inansam da vikipedi de doğruluğu tartışılır şeyler olmamalı. Bu imzasız yazı 78.162.78.250 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Ağustos 2010

Önceden davet edilme meselesi[kaynağı değiştir]

Önceden davet edilir denmiş, kim davet ediyor, o da eklense iyi olur.

BİLDERBERG NEDİR?[kaynağı değiştir]

Bilderberg birçok kaynakta "Dünyanın Efendileri"şeklinde tanımlanır. Bildeberg Grubun geçmişine ait tek bir kaynak bulmak mümkün değildir.Başvuru kaynaklarında kurulduğu yer, tarih ve toplantılara katılan bazı önemli şahısların isimleri dışında bilgi bulamazsınız.. Kurulduğundan bu yana Bilderberg toplantılarının tamamı basına ve kamuoyuna kapalı olarak yapılmış burada konuşulanlar hakkında kimse bilgi sahibi olamamıştır. Bu toplantılara katılan kişiler burada konuşulanları ne pahasına olursa olsun bildirmeyeceklerine yemin ederler--Caglar3578 (mesaj) 08:06, 26 Kasım 2012 (UTC)