Tartışma:Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Lütfen geliştirdiğimiz bu maddede wikipedi standartlarına uygun bir üslup kullanalım. Şimdi bu maddeye Behzat Ç dizisinin resmi sayfasından yazılar eklenmiş. Maddeye en fazla katkı sağlayan kişi olarak ne yapmam lazım. --isimweb 20:53, 28 Aralık 2010 (UTC)

Başrolde en fazla bir kadın ve bir erkek toplam iki oyuncu olur. İlk paragrafta diğer yardımcı oyuncular da başrole alınmış. Sizce bir yanlış yok mu??--isimweb 19:28, 17 Şubat 2011 (UTC)

Savcı Esra ile ilgili öznel bir şekilde kardeşi Savaş'ı hiç sevmediği yazılmaktayken 47. bölümü dikkate alarak, "... onu hiç sevmez." kısmını çıkartmış bulunmaktayım. Bölüme göre "onu hiç sevmez" gibi bir ifadenin yanlış olacağını düşündüm. ~~Turgay~~

Harun'a çoğu kez söylenilen "Tosun Paşa" bir lakap gibi , ilaveyi bunun için yaptım. Ayrıca Ercüment Çözer'in ihalelerdeki faaliyetleri, şirket, vakıf vb. sahip olması da önemlidir. Deliemrah (mesaj) 16:20, 15 Haziran 2012 (UTC)