Tartışma:Barbarlık Müzesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzeler (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız =[kaynağı değiştir]

TBA ihlal eden kaynaksız yorumla dolu cümleler çıktı. Zaten ilgili madde var. Bu müze maddesi. Takabeg ileti 15:31, 6 Ocak 2010 (UTC)

Olayın gerçekliği ve gelişme şekli;müze kayıtları,K.K.T.C ve T.C tarafından basılmış müze tanıtım broşürleri,ve yine müzenin içindeki olay gelişim metinlerinde aynen sabittir.Metni tekrar okuduğum zaman kimi yerlerde taraflı bakış açılarını bende farkediyorum şu an,ama tarafsızlık yapmak için olayın gerçeklğinden ve gelişim şeklinin doğruluğundan,yapılan katliamın vahşiliğinden de ayrılmak istemedim.Cümleleri gözden geçirmek kaydıyla olayın gelişim hikayesini tekrar getirip elimdeki resimleri eklemek istiyorum hizmetlim,uygun mudur acaba?

Maddeyi yazarken tarafsız bakış açısı, doğrulanabilirlik ve güvenilir kaynaklar politikalarını göz önünden bulundurduğunuz sürece herhangi bir Vikipedistin onayını almanıza gerek yok. İyi çalışmalar. --Eldarion 15:57, 6 Ocak 2010 (UTC)