Tartışma:Atom Egoyan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Böyle bir fitneci,propogandacı Türk düşmanı burada madde olarak durmamalı.Silinsin diyorum.--Simon Bolivar 11:36, 18 Nisan 2006 (UTC)

O zaman Adolf Hitler'i de silelim, malum Yahudi düşmanı. Hazır başlamışken Abdullah Öcalan maddesi de gitsin. Simon, belki burada yeni olduğun için, belki de yaşın ile ilgilidir bilemiyorum ama bilmelisin ki Vikipedi'nin üç temel ilkesinden biri tarafsızlıktır. Her madde kişisel bir bakış açısıyla düzenlenirse, Vikipedi'yi nasıl özgür bir ansiklopedi sayabiliriz? --Pinar 12:29, 18 Nisan 2006 (UTC)
Pinar`a katiliyorum. Burasi bir ansiklopedi. Goruslerimize ve inanclarimiza uymasada her konuda tarafsiz bilgi vermesi gereken bir yer.--Zeynep 12:33, 18 Nisan 2006 (UTC)

Sanırım Haklısınız[kaynağı değiştir]

Her türlü bilgi verilmeli.Ama adam yüzdeyüz Türk Düşmanı.Biraz milli duygularım kabardı:)--Simon Bolivar 17:36, 23 Nisan 2006 (UTC)


Burada yazanlar belli ki filmi gormemis. Filmin icinde gecmiste gecen hic bir sey yok. "Tarihi" sahnelerin hepsi filmin icinde cekilen baska bir filmde geciyor. Zaten filmin ana temalarindan biri de ayni olaylara farkli insanlarin farkli bakis acilari. Fimdeki tum tarihi sahneler de aslinda film icinde film oldugu icin de zaten gecmise yonelik dogrudan hicbir iddiada bulunmuyor. Burada Atom Egoyan'i da Apo ya da Hitler'e karsilastirmak sacma birseydir. Lutfen herseye bu kadar onyargili yaklasmayalim.