Tartışma:Atletizmde Türkiye rekorları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin liste Atletizmde Türkiye rekorları listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
10 Şubat 2015 Seçkin liste adayı Başarılı

Atletizmde Türkiye rekorları listesi olması gerektiğini düşünüyorum. Rekorlar millete göre değil, o ülke adına yarışan atletlere göre olmuyor mu?--Rapsar da ne ki? 07:59, 7 Aralık 2011 (UTC)

Tam 6 ay olmuş :) Destekliyor ve maddeyi taşıyorum. --Sayginerv-posta 20:50, 7 Haziran 2012 (UTC)

"Devşirme" sporcular[kaynağı değiştir]

Bence rekorlarla bir alakası yok, Türkiye'de atletizm maddesine taşınsa çok daha iyi olacak (maddesi açılsa iyi olurmuş :).--RapsarEfendim? 21:15, 26 Eylül 2013 (UTC)

O maddenin açılması şart aslında ama devşirme sporcu durumunun burada da yer alması gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü sadece atletizmin zarar görmesi olarak değil, "rekorlar Türk ama kıranlar değil" gibi manşetler var. Ayrıca özellikle atma ve atlamalarda öyleleri var ki, 90'ların sonunda 2-3 yılda eski rekoru yerle bir etmişler, 15 yıl geçmiş ve dereceleri geçilememiş. Kadınlar gülle, disk ve sırık örnekleri gibi Önemli bir durum var yani, hatta dünya rekoru kıran tek Türk de devşirme sonuçta :) Belki o bağlamda 90'larda bu furya ortaya çıktı ve rekorlarda şöyle bir gelişim görüldü şeklinde bir ifade olabilir.--Sayginerv-posta 20:37, 10 Ocak 2014 (UTC)