Tartışma:Askeran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Azerbaycan (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

{{sö-devlet}}[kaynağı değiştir]

neden taraflı davranıyorsun.Ermeni kaynaklı olunca evrensel mi oluyor?Bu şablonu neden evrensel kalıplarda değilde belli ülkeler için kullanıyorsun?Wikipediyada neden devamlı izin veriliyor ?Wikipediyadaki arkadaşlar nerdesiniz?Hani tarafsızlık?

neden taraflı davranıyorsun.Ermeni kaynaklı olunca evrensel mi oluyor?

Sadece evrensel gerçekler aktarılmaktadır. Zaten de facto cumhuriyetinin yönetim birimleri olduğu açıklanmaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgilendiğim için iyi anlıyoruz da uluslararası ortamındaki hukuki durumu taraflı hissedenler olsa da maddede sade bilgiler aktarıldığı müdetçe {{sö-devlet}} veya {{taraflı}} etketinin eklenmesi için haklı gerekçe sayılamaz. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 11:50, 1 Mayıs 2009 (UTC) Bu bilgiler tamamen ermeni tezine göre yazılmıştır.Ozaman bir devletin tezi geçerliyse şablon eklenmelidir.Şaumyanda Stephan Şaumyan onuruna ad verilmesi en güzel örnek değil mi? Bu arada konu KKTC değil.KKTC de tarafsızlık şablonu var ayrıca. Dağlık Karabağ Cumhuriyetinin yönetim birimleri adı altında açılan sayfalar tarafsız diyemezsin.Bir ülkenin görüşü yok diyemezsin.Lütfen evrensel kalıplara uy.Adil ol. Askeran, Hadrut, Kaşatag,Mardakert, Martuni, Şaumyan,Şuşi bunlar adları bile taraflıyken tarasızlık şablonu eklemiyorum diyemezsin.Adları bile tartışmalı.Ben teşekkür ederim umarım dikkate alınırım.

Zaten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti maddesindeki tarafsızlık şablonu kaldırmaya çalışıyoruz. Her maddeyi tarafsız hale yani propagandasız abartmasız hale getirmeye çalışıyoruz. Birde bunların adları böyleymiş. Neden taraflı? Takabeg ileti 12:10, 1 Mayıs 2009 (UTC)