Tartışma:Anakart

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddeyi yazarken, klavyemde türkce harfler olmadigindan dolayi, "düzenle tr" sablonu koymustum, karakterler düzeltilmedigi halde, sablon etiketi degistirilmis. Türkce harfler konusunda birisi el atsa iyi olur... nicksiz

Maddenin başlığı[kaynağı değiştir]

Türk Dil Kurumu'nun sayfasında "anakart" olarak geçmektedir. Ayrıca Ekşi Sözlük'te de "anakart" olarak başlık açılmıştır. O yüzden maddenin adını "anakart" olark değiştiriyorum. Bu imzasız yazı Bekiroflaz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 11:29, 16 Ağustos 2008

  • ekşisözlük denen gayri ciddi sözlüğü kendisine örnek görüyorsa vikipedi, buradaki tartışma sayfalarında ve maddelerde biryerlere küfür edip, argo kelimelerle birşeyler ifade edelim. turanstudio (mesaj) 08:07, 10 Eylül 2013 (UTC)