Tartışma:Anasayfa (bilişim)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Ana sayfa (bilişim) sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Noumenon'un verdiği kedi örneği çok güzel. o kedinin maddesi açılsa Kedi diye açılırdı kesinlikle. Eğer internet ortamında bu ana sayfa bilişim açısından Beyaz Saray gibi özelleşmişse ve de bu bilişim için açılmış ana aayfa maddesi ise, madde ismi Ana Sayfa olarak değişmeli diye düşünüyorum--78.188.4.146 07:52, 26 Eylül 2008 (UTC)
  • Hala nalaşılmamış, Ana Sayfa ismi internet ortamının geneli için değil Vikipedi için özel isimdir. Yani burada bahsi geçen bir cins isimdir, genel olarak verilmiştir. --Manco Capac 08:26, 26 Eylül 2008 (UTC)
Tamam. Vikipedi için özel isim olduğunu anladım. Tartışmayı buraya taşımam yanlış olmuş. Kusura bakmayın--78.188.4.146 09:48, 26 Eylül 2008 (UTC)