Tartışma:Amerikan pit bull teriyeri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Çocukları sevmez onları öldürür veya ölüm durumuna getirir gibi akılsızca bir yazıyı acaba kim yazdı sorabilirmiyim lütfen düzeltilsin.Pitbull cinsi ve Pitbull cinsi köpek sahipleri devlet tarafından şu anda çok ciddi cezalar çekmek üzere gerekli yasalar hazırlanmaya çalışılıyor yürürlüğe girerse eğer sahipleri ve köpekleri için hiçte iyi olmıyacak Pitbull cinsi köpeklere bir önyargı ve halkımızın saçma sapan batıl inanışları var burdaki bu saçma bilgilerle sizde bunlara katkıda bulunuyorsunuz lütfen düzeltilsin. Bu imzasız yazı 92.45.128.14 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Türkiye (ve Dünya) televizyonlarında zaman zaman rastladığımız "pit bull" saldırısına maruz kalan ve onlarca diş izi olan körpe bedenleri "batıl inanç" olarak değerlendiremeyiz. Bunlar açık ve net "savaş" görüntüleridir. Pit Bull ırkı, savunduğunuzun aksine, hiç de "masum" değildir. --Kmoksy 20:44, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Pit bull'ların insanlara sebepsiz yere saldırmadığına dair bir kaynak varsa ilgili makale düzeltilebilir diye düşünüyorum. Ayrıca makale çok zayıf. (Sipahi1453 20:29, 19 Ağustos 2011 (UTC))

Y harfi düşmeli sanırım.(78.176.208.137 21:03, 13 Haziran 2012 (UTC))

Bu köpeği suçlu yapmaz, insan yaratmıştır birkere, bu nedenle yasaklanmalı, kısırlaştırılarak, çünkü zaten düşmanda yeterince silah var, meraklısıysanız alın bir silah denize atış yapın sıkılınca. En azında belden aşağıya sıkabilir ürkütebilirsiniz. El kol şakaları yapılmaması gerekir, Sahibine saldırı anında araya girerse dönebilir. Bu tür köpek beslenen evde hırsız ihtimali bile olsa uyarı levhası olması çoğu yerde yasal zorunluluktur. http://www.zevkiniz.com/showthread.php?t=11679 http://bslforpitsmakessense.blogspot.com/2010/07/pit-bull-attacks-understand-danger.html

Kırçılları akıllıdır; gözleri çokda koyu olmamalı, pati ucunda keskin bayaz uygunsuz olabilir... Siyahlar hemen kırılır, deli afacandır, kızılburunları sevgi dolu ama şovendir. yabancıların evine attığını mincecik yemeyen bir ırktır. Petlerden alınıp atıldığında kıskıs oğlanıdır, ghettoların hasarsız dostudur, yalnızlara iyidir ürüyeceğinden, bayan yanıdır. _ kesinlikle erkek yavru değildir, sokaktaki istisnalar.

Veterinerlik iyidir[kaynağı değiştir]

Hayvanı aksesuar olarak üretip değerlendiren Petshop endüstrisinin blokçu toplumlardaki artan yeri sil baştan yanlış, ayrıca iyi ve kötü ayrımı real'dir şarttır.