Tartışma:Ali el-Kârî

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Afganistan (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Afganistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Afganistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kibele, politikalara uyar mı? uymaz mı? bilmem ama Köy Çeşmesi'nde yapılan kaynak tartışmasından sonra, bu maddeye 'Kaynaksız' etiketi koymanız 'pasif' kişisel saldırı değil midir? ve de iyi niyet taşıma ilkelerine ters değil midir?

Yarın belki de bu mesajı buradan silmiş olacaklar (madde içerini geliştirmeye yönelik olmayan giriş) ama böyle çocuk gibi sen arkadaşımın maddesini bozdun ben de senin maddeni bozarım der gibi işlerin ne faydası olacak acaba? Neyse kolay gelsin.--crcs (mesaj) 03:35, 22 Aralık 2012 (UTC)

maddelerdeki kaynakları dilediği yönde çıkartacağını söyleyen bir kullanıcının katkılarını izlemek gerekli ve çeşmede de bu yönde bir talep var zaten. madde kaynaksız olduğu için de kaynaksız etiketi eklendi. söyledikleriniz maddeyi geliştirmeye yönelik olmamanın ötesinde yine kişisel yorum. konulara odaklanmanızı bekliyoruz. --kibele 08:28, 22 Aralık 2012 (UTC)

Kaynaklar yeterlidir ve "kaynaksız" şablonu konması uygun değildir (Kmoksy (mesaj) 14:26, 22 Aralık 2012 (UTC))

etiket eklendiğinde maddede 0 (sıfır) kaynak vardı. yorum yapmadan önce madde geçmişini incelemekte yarar var. adaletli yorum yapmak açısından. --kibele 14:57, 22 Aralık 2012 (UTC)
O zaman, yapmış olduğum "kaynaksız şablonu konması uygun değildir" yorumunu silelim ve kaynaksız olsa bile -kaç saat geçtiğinin önemi yok- "henüz madde yeni açılmışken kaynaksız şablonu iliştirmek hoş olmadı" diyelim. Madde fırından yeni çıkmışken, hele hele Şiraz kan iftirası yazarıyla tartışması olan ve bu tartışmayı Köy çeşmesinde de dillendiren bir kullanıcının açtığı sayfaya biraz daha "ihtiyatli" yaklaşılması gerekmez miydi. Üzerinde çalıştığım sayfaya sıcağı sıcağına böyle bir şey yapılsa açıkçası ben "alınırım", aynısı diğerlerine de yapılsa onlar da "alınır", hayır ben "alınmam" diyen açıkçası gerçekleri söylemez. --Kmoksy (mesaj) 15:30, 22 Aralık 2012 (UTC)
tam da bu nedenle bu etiketin eklenmesinde bir sakınca yok. kaynakları bu şekilde sorgulayan bir kullanıcının kaynaklar konusunda hassas olduğunu da varsayıyoruz. ansiklopedinin bütün sayfaları her an açık ve ulaşılır durumda. hazırlayanların hassasiyetlerini okuyucuların hassasiyetlerinin üzerinde tutmamız gerekmiyor. bir madde kaynaksız ise etiketlenir, bunda hoş olmayan, alınacak, kişiselleştirilecek bir durum olduğunu sanmam. aynı hassasiyeti, kullanıcının bunu kişiselleştirmesi ve saldırı sınırlarındaki yorumlarına da göstermenizi diliyorum. --kibele 15:56, 22 Aralık 2012 (UTC)