Tartışma:Addison hastalığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tıp (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Veteriner tıp (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Veteriner tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Veteriner tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu madde Goldman: Cecil Medicine, 23rd ed. adlı kitabın "Chapter 245 – ADRENAL CORTEX (Lynnette K. Nieman)" bölümünden [1] birebir çeviriler içermesi nedeniyle telif ihlali içermektedir. Bu verdiğim bağlantı İnternet'te herkese açık değil ama benim erişimim var. Vikipedi'de telif hakları saklı malzemeyi aynen kullanmıyoruz, çeviri dahi olsa (birebir çeviri yapmak orijinal yazarın eserinin çeviri haklarına tecavüz oluyor). Yararlandığımız malzemeleri kendi ifademizle yeniden yazıyoruz. Bu yüzden metindeki telifli bölümleri maddenin geçmişinde de gözükmeyecek şekilde siliyorum. --İnfoCan 21:49, 15 Kasım 2008 (UTC)