Tartışma:Adalar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Adalar, İstanbul sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İstanbul (B-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İstanbul maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İstanbul kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu madde "takımada" maddesi değil. Bir idari birimi (ilçeyi ve belediyeyi) anlatıyor. Ne ilçe ne de belediyesi "Prens Adaları" olarak anılmaz. Tek bir adı vardır: Adalar". --E4024 (mesaj) 08:55, 29 Ağustos 2014 (UTC)

"Makule itiraz olmaz" ilkesi gereğince birleştirmeyi gerçekleştiriyorum, bitmek üzere. Arkadaşlar bakıp katkıda bulunurlarsa sevinirim. Prens Adaları başlığının bilgi kutusunda güzel bir resim vardı, isteyen onu da getirebilir. --E4024 (mesaj) 07:50, 2 Eylül 2014 (UTC)
Adalar maddesinde en çok emeği geçen yazarlardan biri olarak birleştirmeyi olumlu buluyorum. Aslında çoktandır bunu düşünüyordum ama birleştirmelerde yaşanan bazı zorluklar nedeniyle mesafeliydim. "Prens Adaları" ile "Adalar" aynı bölgeyi kapsıyor. Dünden Bugüne İstanbul Ansiklopedisi'nde de Prens Adaları maddesi Adalar maddesine yönlendiriliyor. --Mirada (mesaj) 13:10, 2 Eylül 2014 (UTC)
Sevindim. Birkaç noktayı (coğrafya, tarih bahislerinde) havada bıraktım. Bir zahmet onları toparlarsanız memnun olurum. --E4024 (mesaj) 13:21, 2 Eylül 2014 (UTC)

Yarımada Yanlışı[kaynağı değiştir]

Efendim Kocaeli bir yarımada değildi. Ve Şu anda da değildir.İzmit Körfezi var diye yarımada mı oluyormuş...--Kas Tahdun (mesaj) 10:40, 31 Aralık 2016 (UTC)