Tartışma:Acil durum vericileri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ulaşım (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ulaşım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ulaşım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

madde isminin değiştirilmesi[kaynağı değiştir]

Manco Capac, EPIRB sayfasının 'Acil durum vericileri' olarak değiştirilmesi çok uygun bir karar değil. Zira diğer tüm vikilerde de başlı başına bir madde olarak geçmekte. Ayrıca denizcilik iletişimleri konuyla doğrudan ilgili biri olarak EPIRB' in farklı madde olarak kalması gerektiğini düşünüyorum. bilgilerinize. ░▒▓│♫│ Hunturk │♫│▓▒░ 14:12, 13 Nisan 2009 (UTC)

  • Merhaba. EPIRB maddesi ile ilgili elinizde yeterli döküman varsa ayrı bir madde olarak açılması bence de uygun olur. Şimdilik acil durum vericileri maddesine yönlendirilmiş. İyi çalışmalar.--Abuk SABUK♫ ♫ 15:34, 13 Nisan 2009 (UTC)
  • Merhaba VHF EPIRP IMO-Resolution A612(15)ile 19.11.1987 tarihinde A1 bölgesi ve özel tekneler için kabul edilmesine rağmen

üretimi bugün için yapılmıyor. Yeni teknoloji ile Uydu Epirb'lerinin boyuları ve fiyatlarının uygun duruma gelmesi ile S-Typ cihazlar daha etkin kulanılmaktadır. İyi ÇalışmalarAliUfukÜlker (mesaj)