Tartışma:Aşırı sağ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Avrupa (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Avrupa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Avrupa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

kaynak maynak yok.olmayacakta.çok biliyosan sen koy kaynağı uğraştırmayın adamı.yazdık işte.gerisini sen tamamla.Bu imzasız yazı 88.226.184.205 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu maddede ciddi kaynak eksikliği söz konusudur. Hatta özgün araştırmaya benziyor. kaynak etiketi gören herkes kaynak ekleyebilir. Ya da kaynaksız bilgileri çıkarabilir. Takabeg ileti 09:04, 11 Şubat 2009 (UTC)

Bazı kaynaklar İngilizce vikide de mevcuttur. Eğer İngilizce vikide uygun ve sağlam kaynak varsa buraya aktarabilirler. Takabeg ileti 09:05, 11 Şubat 2009 (UTC)

Ancak İngilizce vikide yer alan bilgiler de doğru olmayabilriler:) O yüzden dikkat etmemiz lazım. Takabeg ileti 09:08, 11 Şubat 2009 (UTC)

peki madem herşeye kaynak isteniyorda Front Nationala istenmiyor??Bu imzasız yazı Zizod (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İstemeyi unuttum:)))) Takabeg ileti 08:23, 14 Şubat 2009 (UTC)

ben kaynak gösteriyorum ingilizve wikipediadan yararlanılmıştır diyorum.ancak bazıları bunu silip tekrar kaynak şablonu koyuyor.bu resmen vandallıktır!

ne haliniz varsa görün..Bu imzasız yazı 88.226.78.186 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu madde böyle kalmamalı.lütfen ilgililer bu maddeyi geliştirsinler.ya da tekrar yazılsın.Bu imzasız yazı 88.228.108.54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

gereken düzenleme yapılmıştır. Bu imzasız yazı 85.110.25.149 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kaynak meselesi halledilmedi. SİYASET,ANDREW HEYWOOD eklemekle mesele çözülmez. Takabeg ileti 13:46, 4 Nisan 2009 (UTC)

Bu maddede yazılanlar çok yetersiz ve kaynaksızdır.Yorum içeren ifade çok fazla.Maddeye kaynak eklenmeli ve madde önemli olduğu için içeriği genişletilmeli.--orak-çekiç 16:37, 15 Mayıs 2009 (UTC)