Tartışma:Açık Radyo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Metni Kısaltma ve Sadeleştirmesi ile ilgili[kaynağı değiştir]

Metin, konunun basitliğine göre ve vikipedi de bulunan diğer başlıklara kıyaslan fazlaca uzun. İçeriği önemsiz ve gereksiz bilgilerle dolu ve hiçbir viki bağlantısı içermiyor. Öncelik olarak metinin kısaltılmasını gereksiz yerlerin silinip bazı başlıkların özet halinde yazılmasını tavsiye ediyorum. Ayrıca yine metnin uzunluğuna göre görsel eksikliği oldukça fazladır. Antoloji (mesaj) 02:26, 5 Ocak 2014 (UTC)

Metni kısaltmak istiyorum ama izin[kaynağı değiştir]

Öncelikle söyleyeyim, tecrübeli bir viki kullanıcısı değilim, sadece Açık Radyo maddesini düzenlemek isteyen bir Açık Radyo çalışanıyım. İlk maddeyi de ben yazmıştım zaten. Madde çok uzun ve içeriği www.acikradyo.com.tr adresinden cut&paste olarak alınmıştı. Şimdi, kısa bir giriş paragrafına ilgili site adresini dış bağlantı olarak ekleyip yeniden düzenlemek istiyorum. Ama şu hata mesajını alıyorum:

Hata: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir. Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun, ve ne yapmaya çalıştığınız hakkında bilgilendirin. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması:

Uzun bir metni sildiğim için izin vermiyor sanırım, ama yapmak istediğim değişiklik tam da bu zaten. Çok gereksiz ve karma karışık olan maddeyi sadeleştirip, bütün gerekli güncel bilgilerin olduğu bir dış bağlantı adresine yönlendirmek istiyorum. Bu arada Açık Radyo'nun bir çlışanı olarak yaptığım şeyin gerekli ve doğru olduğundan eminim. Bir art niyet, ya a da vandalizm değil söz konusu olan. Ne yapmam gerek? Bir yöneticiyle irtibat kurun diyor, ama kimdir o yönetici, nasıl ulaşabilirim anlayamadım. Yardım lütfen. Teşekkürler. Demetth (mesaj) 09:16, 6 Mart 2014 (UTC)

Ben size pratik bir çözüm önereyim: Madde metnini kendi kullanıcı veya konuşma sayfanıza kopyalayın. Orada istediğiniz değişiklikleri yapın. Daha sonra ortaya çıkan yeni metni kullanıcı:İnceleme elemanı ya da o çok meşgul olursa başka bir devriye maddeye işler. Siz ortaya bir metin çıkartın önce. Not: Metniniz copy-paste" olmasın lütfen. Kaynakları ve bağlantıları da ihmal etmeyin. Teşekkürler. --E4024 (mesaj) 15:22, 7 Mart 2014 (UTC)