Tartışma:2011 Tōhoku depremi ve tsunamisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Japonya (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Japonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Japonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kanada (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kanada maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kanada kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Deprem (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Deprem maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Deprem kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhaba, Sendai depremi ve tsunamisinden sonra meydana gelen nükleer sorunları da maddeye eklemek gerektiğini düşünüyorum, çünkü medyalarda ve uluslararası toplumda geniş yankı buldu. Özellikle Fukushima I Nükleer Santralinin ortaya getirdiği tehlikelerden bahsedebiliriz. Hatta bu trajedinin Dünya çapında nükleer kaynaklı enerji üretimini sorgulanmasını ve ne tür kararlar doğurduğunu da ekleyebiliriz.
Teşekkürler --Tchouky 20:04, 15 Mart 2011 (UTC)

Fukushima I Nükleer Santrali kazaları maddesine maddeden bağlantı verildi. İlgili eklemelerin oraya yapılması daha yerinde olur. --82 ~145 ileti 20:58, 15 Mart 2011 (UTC)