Tartışma:200 (Yıldız Geçidi SG-1)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin madde 200 (Yıldız Geçidi SG-1), bir seçkin maddedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 16. Hafta 2011 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 34. Hafta 2013 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 25. Hafta 2017 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
20 Şubat 2011 Seçkin madde adayı Başarılı
Vikiproje Televizyon dizileri (SM-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 SM  Bu madde SM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sanat (SM-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sanat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sanat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SM  Bu madde SM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (SM-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SM  Bu madde SM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Düşük cümle[kaynağı değiştir]

Maddedeki şu cümlenin düşük ve anlaşılması çok zor olduğunu düşünüyorum: "Ciddiyet bakımından sezonluk doğal hikâye serilerine göre "200" Stargate SG-1 dizisinin, diğer bilim kurgu şovlarının ve popüler kültürün sevilen bir parçası olan Oz Büyücüsü'nün bir parodisidir." Seçkin madde kategorisinde olduğu için cümlenin değiştirilmesinin ve daha anlaşılır hale getirilmesini öneriyorum (ben tam anlayamadığım için yapamadım açıkçası :) iremio 18:09, 21 Ağustos 2013 (UTC)