Tartışma:11 Eylül saldırıları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ölüm (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Uluslararası ilişkiler (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Uluslararası ilişkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Uluslararası ilişkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

11 Eylül olayının tarihin en büyük komplosu olduğunu artık çoğu insan bilmiyor. Bu saldırı aslında amerikalıların oyunlarından yalnızca bir tanesi.

Teorilerini ispatla sonra yaz buraya. Söylentilere dayanarak yazamayız. Eğer gerçek üzse bile! ----Dbl2010 03:42, 5 Ekim 2005 (UTC)
Loose Change belgeseli kanıtlıyor ya herşeyi. --darkhorn ileti 19:02, 17 Eylül 2007 (UTC)
  • Kategori? Hangi kategoriye konulmalı? önerisi veya fikri olanlar lütfen katkıda bulunsun (: - Kubra 10:21, 11 Ekim 2005 (UTC)
  • Madde adına 2001 eklemek gerekli mi? 11 Eylül saldırıları demek daha uygun gibi. Bir de saldırıları kelimesi küçük harfle başlamalı, özel isim değil...--Rapsar 13:14, 30 Ekim 2010 (UTC)
  • Katılıyorum.--Oğuzhan 13:45, 7 Kasım 2010 (UTC)
  • Bence saldırıları kelimesi büyük harfle başlamalı. Sonuçta saldırıları kelimesini cümle içinde kullanmıyoruz, başlık olarak kullanıyoruz. O yüzden başlığın adının 11 Eylül Saldırıları diye değiştirilmesi taraftarıyım. --BerdusunTeki (mesaj) 22:31, 28 Eylül 2012 (UTC)
  • Bence de saldırıları büyük yazılmalı. Çünkü 11 Eylül Saldırıları olay adı olduğu için özel isimdir.--Batuhan 12:04, 29 Eylül 2012 (UTC)
  • "Vikipedi" adlandırma kurallarımız gereği -Türkçe dilbilgisindeki bazı kurallardan farklı olarak- madde başlıklarındaki tüm kelimelerin "hepsi de özel ismin bir parçası olmadıkları sürece" büyük harfle başlaması zorunluluğu yok: Elma şarabı, Hava durumu vb. Ancak "11 Eylül saldırıları" tamlamasının -Sırpsındığı Muharebesi, Kerbela Olayı örneklerinde olduğu gibi- Türkçede yerleşmiş bir özel isim olup olmadığı tartışılabilir.--Abuk SABUK msj 22:25, 29 Eylül 2012 (UTC)

Bu madde yalanlarla dolu[kaynağı değiştir]

Politikacıların yalanlarıyla dolu bir madde. Tarafsız kaynaklar gerekiyor! --Kirov Airship (tartışma) 13:10, 14 Mart 2012 (UTC)